Στελέχωση της JK PROOODOS

Iωάννα Σ. Καραμάνη : Υπεύθυνη της JK PROODOS Λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής και κάτοχος της Α’ άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού με περισσότερο από δέκα χρόνια στην τήρηση βιβλίων και στοιχείων και με εξειδίκευση στις τεχνικές – οικοδομικές επιχειρήσεις.

Από το 2005 επιτηδεύεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ( Λογιστής – Φοροτέχνης ) δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή και εξελισσόμενη πρακτική εφαρμογή των λογιστικών – φοροτεχνικών εργασιών ( εργατική νομοθεσία – φορολογία εισοδήματος – καθώς και τις τρέχουσες νομοθετικές αλλαγές των τεχνικών – οικοδομικών επιχειρήσεων π.χ υπαγωγή στο ΦΠΑ ).

Αγνή Π. Φωσκόλου : Πιστοποιημένη ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου με επταετή εμπειρία σε Οργανισμούς και Εμπορικές Επιχειρήσεις ως Βοηθός Λογιστή.

Η JK PROODOS συνεργάζεται επίσης με έμπειρους εξωτερικούς συμβούλους ως προς οικονομολογικά, νομικά, ασφαλιστικά καθώς και άλλα εξειδικευμένα φορολογικά θέματα και εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν το προσωπικό των επιχειρήσεων όπως τα επιδοτούμενο από τον ΟΑΕΔ/ ΛΑΕΚ 0,45% εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιστροφής εργοδοτικής εισφοράς.

Βασικό μέλημα μας είναι η ικανοποίηση του Πελάτη μέσω αξιόπιστων, υπευθύνων και με επαγγελματισμό υπηρεσιών που έχουμε την δυνατότητα να παράσχουμε.